Over Mayonna

Mayonna is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige vis producten. Mayonna is opgericht in 2001 en maakt onderdeel uit van de Kennemervisgroep. Wij richten ons voornamelijk op de retailmarkt in binnen- en buitenland, in deze markt zijn wij al vele jaren actief. Wij zijn gevestigd in het vissersdorp Spakenburg , volgens velen ook wel de vishoofdstad van Nederland.

Klantgericht: Samenwerking met de klant staat centraal. Samen met de klant bepalen we in overleg het beste assortiment. Door ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om op een efficiënte manier hoogwaardige producten te produceren. Door ons sterke logistieke netwerk zorgen wij voor een optimale THT bij aanlevering.

Innovatief: De eerste aankoop van de consument is erg belangrijk, herhaal aankopen zijn minstens zo belangrijk. Door middel van nieuwe ideeën en concepten zorgen wij voor een frisse uitstraling van het schap. Door state of the art machines en onze continue investeringen in vernieuwde technieken zorgen wij voor een optimaal product.

Efficiënt: Mayonna heeft zijn productie en logistiek zo ingericht dat er op de meest efficiënte manier geproduceerd wordt. Door de dagelijks verse aanlevering van vis, de meest optimale inrichting van onze productie en de aanwezigheid van een nieuw high Tech machine park, kunnen wij in een zeer kort tijdsbestek, grote aantallen produceren en uitleveren.

Duurzaam: Mayonna werkt uitsluitend met duurzame vis producten. Dit geldt voor de wildvangen vis met MSC keurmerk, maar ook voor de groeiende vraag naar gekweekte vis met ASC keurmerk.

Transparant: Door ons grote netwerk en aanwezige kennis zijn wij verzekerd van een continue stroom van kwalitatief hoogwaardige verse, diepgevroren, gerookte en gebakken vis.


Fishes
Mayonna heeft naast de private label producten ook een eigen duurzaamheidsmerk in de retail: Fishes.

Missie van Fishes, het zo goed mogelijk toegankelijk maken van lekkere, eerlijke en duurzaam gevangen vis- en visproducten, en daarbij de consument nader tot de totaalbeleving van de zee, vis en de vissers te brengen.

Meer informatie over Fishes.

FishesKwaliteit:

Mayonna is volgens de laatste en de hoogste kwaliteitseisen gecertificeerd. Dit vragen wij uiteraard ook van onze partners.
Klik op de logo’s voor onze certificaten.


Postadres

Postbus 26
3750 GA Spakenburg
Nederland

Bezoekadres

Ansjovisweg 26
3751 BL Spakenburg
Nederland

Contact

Tel:  +31 (0) 33 2475020
Fax:  +31 (0) 33 2476029
Mail:  info@mayonna.nl