Verse vis

Verse vis

Mayonna heeft een breed assortiment verse vis. Dankzij ons uitgebreide netwerk bent u altijd verzekerd van voldoende aanbod verse duurzame vis.


Specialiteiten

Specialiteiten

BBQ, Oven of Gourmet. Mayonna heeft voor elk segment een aantal bijzondere producten. Deze innovatieve producten zijn gericht op het gebruiksgemak om het gourmetten en bbq’en met vis een stuk eenvoudiger te maken.


Skin Verpakken

Skin Verpakken

Mayonna maakt gebruik van verschillende verpakkingstechnieken. Naast het al bekende MAP verpakken heeft Mayonna het nieuwe ‘Skin verpakken’..


Gerookte Vis

Gerookte Vis

In onze eigen rokerij wordt op ambachtelijke wijze vis gerookt. De jarenlange ervaring in het rookproces zie en proef je direct terug in het product.


Gebakken Vis

Gebakken Vis

Wij gebruiken alleen de beste en lekkerste duurzame vis voor onze gebakken producten. Onze gebakken producten zijn voorzien van een licht en heerlijk beslag.


SPECIALIST IN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE EN VOORAL DUURZAME VISPRODUCTEN

Mayonna is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige en vooral duurzame visproducten voor de retailmarkt in binnen- en buitenland.

Mayonna richt zich op het leveren en verzorgen van het complete visschap in supermarkten vandaar dat wij spreken van “premium fish concepts”. Dat wil zeggen dat naast het product vis ook diensten zoals kennis, ondersteuning en (product)ontwikkeling in partnership worden geleverd.

Door middel van een uitgebreid team van adviseurs zorgen wij ervoor dat de beschikbare ruimte in supermarkten optimaal benut wordt.

MEER OVER MAYONNA
Mayonna

Postadres

Postbus 26
3750 GA Spakenburg
Nederland

Bezoekadres

Ansjovisweg 26
3751 BL Spakenburg
Nederland

Contact

Tel:  +31 (0) 33 2475020
Fax:  +31 (0) 33 2476029
Mail:  info@mayonna.nl